Fiesta mk8 tutmadı mı?

Galleon

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
2178763
Öncelikle herkese merhaba.

Geçmişte 2012 titanium x fiesta sahibi olarak ve çok memnun kaldığım için eşime 2018 fiesta 1.0 ecobost trendx araç aldım. Aldığımda bu fiestanın da eski fiestalar gibi piyasasının olacağı düşüncesindeydim. Ancak gel gelekim neredeyse 2,5 yıl oldu yollarda yeni fiesta göremedim pek.

Birde pandemi nedeniyle ülkemize fiesta da gelmez oldu. Son bir aya kadar bayilerde fiesta olmasını bırak internet sitesinde fiyat listesi bile yoktu.

Şimdi style diye bir donanımla tekrar Tr ye geldi.fiyatı 203 bin tl

Trendx den + ve - leri var. Ama titanyum değil.

Fiesta neden tutmadı?

Fiyatı mı yüksekti?
Donanımı mı düşüktü rakiplerine göre? ( Bence airbag harici donanımı iyi)

Reklam mı olmadı?

Kemalsimsek

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
İstanbul
Tutmadı çünkü otosan yapabileceği en büyük hataları yaptı, ilk gelen seriler titanyum x bile olsa hiz sabitleyici yok oldu avrupa pazarı bu aracı peynir ekmek gibi gençlere satarken ingiltere tek kapı vam ticari olarak satarken biz bırakın satmayı zorla bayiye gidip getirin diye yalvarttılar,
2019 sonlarında titanyum modelinden led farları çıkardılar olay orada patladı zaten kimse almaz oldu tek albenisi ön led farlar dı.
Style diye saçma bir donanım seviyesi ile satılıyor ama stok eritme çabaları. donanımlar eklense türkiye de yok satar.
şerit takip
çarpışma önleme
Ford Performans eklentisi
arka disk frenler
8 renk iç aydınlatma
Bang & Olufsen ses sistemi
vs vs

trent olarak aldığım aracı full doldurdum artık Adaptif hız sabitleyici ile 8 inç ekran da sync 3 ile film dahil Bang & Olufsen ekledin yeni yeni keyif veriyor

Ekli dosyalar