Fiesta mk 7 Kullancılarından Bilgi

narcobs

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
Eskişehir
Merhabalar,

Öncelikle grubunuzun ismini çok duydum, bu güzel sıcak ortamda Fiestam olmasa da ben de bulunmak istedim.

Fiesta 1.4 benzinli manuel araç bakıyorum, ancak Fiestalarla ilgili pek bi bilgim yok, 2 gündür facebook sayfanızdaki grubu takip ediyorum.

Bu araçların herhangi bir kronik problemi var mıdır, bir de malum sitede fiyatlar çok değişken. 2010-2011 model, Titanyum paket, 110 bin km'yi geçmemiş ciddi bi hasarı bulunmayan araçların piyasası nedir bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Teşekkürler

Emreozen38

Yönetici
Moderatör
Şube
Kayseri
Aramıza hoşgeldiniz. O Model araç kullanan arkadaşlar cevap verecektir.

ahmetturgaykaya

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
158000 de mk7 sahibiyim 2011 manuel lpg / benzinli. kilometreye takılmayın. araç güzel test sürüşü yapın ve alın

Gokayakgul5959

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
Tekirdağ
Merhabalar,

Öncelikle grubunuzun ismini çok duydum, bu güzel sıcak ortamda Fiestam olmasa da ben de bulunmak istedim.

Fiesta 1.4 benzinli manuel araç bakıyorum, ancak Fiestalarla ilgili pek bi bilgim yok, 2 gündür facebook sayfanızdaki grubu takip ediyorum.

Bu araçların herhangi bir kronik problemi var mıdır, bir de malum sitede fiyatlar çok değişken. 2010-2011 model, Titanyum paket, 110 bin km'yi geçmemiş ciddi bi hasarı bulunmayan araçların piyasası nedir bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Teşekkürler
Merhabalar hoşgeldiniz. Bahsettiğiniz araçtan kullanıyorum 2012 model titanyum 51xxx km de yaklaşık bir yıldır bende, yakıtı yüksek şehir içi 7-7,5 civarı. Kronik bi sıkıntı görmedim ama sol aynalarının oynadığını neredeyse herkesten duydum. Haricinde çok memnunum.

Kemalsimsek

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
İstanbul
Ben 2015 aracı 300.xxxkm de sattım dizel di içi ve motor sıfıra yakın tertemiz verdim bakımları düzenli yapılsın agresif araç kullanmıyor ise sorunsuz araç 2018kullaniyorum 46bindeyiz bakım dışında servisi aklıma getirmem öyle rahat araba

umut

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
Ankara
Ben 2015 aracı 300.xxxkm de sattım dizel di içi ve motor sıfıra yakın tertemiz verdim bakımları düzenli yapılsın agresif araç kullanmıyor ise sorunsuz araç 2018kullaniyorum 46bindeyiz bakım dışında servisi aklıma getirmem öyle rahat araba
Dünyayı mi geldiniz hocam ?

LegendTeXas

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
bursa
merhabalar öncelikle, grubun aktifliğini çok methettiler hem bu yüzden hem de fiesta almak gibi bir niyetim olduğundan gruba katılmak istedim. katıldıktan itibaren hatta katılma sırasında bile aile sıcaklığını hissettirdikleri için başta grup yöneticilerine ve üyelere bursadan sevgiler selamlar olsun. dostlar 1.5 tdci 75ps bir fiesta ile görüştüm 11 bin kayıt varmış sol iki kapı ve ön iki çamurluk değişen ve arka kapı boyalı dendi henüz expertiz yaptırma fırsatım olmadı 88 bin km deki aracın paketi titanium fiyatı için 78 bin Türk Lirasına anlaştık. bu konudaki değerli fikirlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler

ismet20

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
Denizli
Bende 2015 Titanyum x fiesta var çok memlunum gerek yol tutusu gerek yakiti 5 aydır bende daha ariza ışığı yakmadi alçak arkadaşım gözü kapalı alabilirsin (y)

By_Seul

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
İstanbul
Selamun aleykum merhaba arkadaşlar bende yeni keşfettim bu grubu 10 gün önce memlekete giderken fiesta camında gördüm sticker ı bir bakayım derken burada buldum kendimi :) maşallah grup da herkes sıcak kanlı özenle seçilmiş kişiler sanki :) bende 2011 1.4 dizel fiesta var 2 yıldır aktif biniyorum motor ve teknik aksam için hiç servise ihtiyac duymadım maşallah hatta bundan 3-4 ay önce kaza yaptım 2019 egea arkadan 120km/h ile bana vurdu benim hız 80km/h benim arka bagaj düzeltildi tampon değişti egea pert oldu işte o an anladım ford dan başkası yalan şase ve kaportaları çok sağlam başka araçda olsam kesin taklaya giderdim diye düşünüyorum aracım şerit den bile çıkmadı topladı kendini bu arada çarpan arkadan sağlı çarpıyor sollamaya girerken şoku atlatınca ben bile şaşırdım fies ta ya güvenle binebilirsiniz alacak arkadaşlar. Bu arada sticker için murat bey'e teşekkür ederim yapıştırırken videosunu çekip facebook grubuna atacagım :)