Ersinaydgdu
Kayıtlı Kullanıcı
- Şube
2011 fiesta aracıma body kit yaptırmak istiyorum. Bursada yaşıyorum nereden yardım alabilirim?
Emrahla iletişime geçebilirsin2011 fiesta aracıma body kit yaptırmak istiyorum. Bursada yaşıyorum nereden yardım alabilirim?
Başkan gruba bağlı ustalara, sponsorlara vs. özel bir başlık açabilir misin? İl il ayrılırsa herkes kolayca yardımlaşır. Böylece alakasız konular altında usta sorusu filan olmaz.Emrahla iletişime geçebilirsin0 507 772 00 00
Eyvallah teşekkür ederim Bursa içi değil mi Emrah arkadaşEmrahla iletişime geçebilirsin0 507 772 00 00
Yardımcı olurum istersen2011 fiesta aracıma body kit yaptırmak istiyorum. Bursada yaşıyorum nereden yardım alabilirim?
İyi olur. Yönlendirebileceğin biri varsa iletişime geçeyimYardımcı olurum istersen
Göksu oto ile yaniEyvallah teşekkür ederim Bursa içi değil mi Emrah arkadaş
emrah+90 (507) 772 00 00 slm söyle bendenİyi olur. Yönlendirebileceğin biri varsa iletişime geçeyim
Tamamdır teşekkür ediyorumGöksu oto ile yani
emrah+90 (507) 772 00 00 slm söyle benden
Aleyküm selamTamamdır teşekkür ediyorum
AÇILDIBaşkan gruba bağlı ustalara, sponsorlara vs. özel bir başlık açabilir misin? İl il ayrılırsa herkes kolayca yardımlaşır. Böylece alakasız konular altında usta sorusu filan olmaz.