EMRE BİLGİN
Kayıtlı Kullanıcı
- Şube
- İSTANBUL
Profilimize resim koymak istediğimizde dosyayı açamıyoruz. İlk ve küçük bir sorun olarak kaydedebiliriz. ??
Siz söyledikçe biz geliştireceğiz.Profilimize resim koymak istediğimizde dosyayı açamıyoruz. İlk ve küçük bir sorun olarak kaydedebiliriz. ??
Denedim.. fakat aynı sonuca ulaşıyorum. Hatta ard arda denedigimde forumdan atıyor. Yeni birileri gelip denediğinde sorunun benden yada forumdan kaynaklandigini tespit edebiliriz.Siz söyledikçe biz geliştireceğiz.
http://www.fiestam.com.tr/hesap kısmında mevcut avatarınızın üstüne tıklayıp bilgisayardan gözat yükle deyip tamam a tıkalyıp denermisiniz
İyi forumlar
nasıl bir hata alıyorsunuz. başka bir resim deneyinBende ekleyemiyorum yoğunluktan dolayı olabilirmi acaba??
Ertesi gün deneyin. Yada telefonu resetleyin. Belki olur.. ama ertesi gun kendiliginden duzeldi bende.Bende ekleyemiyorum yoğunluktan dolayı olabilirmi acaba??
Tamamdır teşekkür ederim..daha yeni bir forum ilanı aksaklıklar olacaktır..ufak ufak halledecez hep birlikte inşaallah..Ertesi gün deneyin. Yada telefonu resetleyin. Belki olur.. ama ertesi gun kendiliginden duzeldi bende.
Dosya sec kısmına hiç basamıyorum..yani foto seçemedim daha oraya bile geçmiyor..nasıl bir hata alıyorsunuz. başka bir resim deneyin
En buyük sorunumuz bu olsun. ??Tamamdır teşekkür ederim..daha yeni bir forum ilanı aksaklıklar olacaktır..ufak ufak halledecez hep birlikte inşaallah..