2005 Fiesta Lastik öneri

justsure

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
Bursa
Merhaba arkadaşlar;

Almış olduğumuz aracın lastikleri bitik gibi şuan kış mevsimindeyiz kısıtlı bütçe gereğince ve yaşadığım bölge koşulları nedeniyle lastik olarak yazlık alayım diyorum yada çıkma kışlık alarak yaza kadar idare ederim düşüncesi de yer almaktadır düşünce ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Mehmet042

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
İzmir
Merhaba arkadaşlar;

Almış olduğumuz aracın lastikleri bitik gibi şuan kış mevsimindeyiz kısıtlı bütçe gereğince ve yaşadığım bölge koşulları nedeniyle lastik olarak yazlık alayım diyorum yada çıkma kışlık alarak yaza kadar idare ederim düşüncesi de yer almaktadır düşünce ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
F8F00D64-63AD-4C49-B558-D20BBB8BCE97.png

Cümbez

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
Ağrı
Merhaba arkadaşlar;

Falken Sincera SN832

175/65 R14 ise bu ebatlarda daha iyi ve ucuzunu bulamazsın. ADAC testinde de birinci sıradaydı geçen yıl. Yağmurlu havada A yakıtta C kalitesinde.

justsure

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
Bursa
Falken Michelin e göre fiyat olarak uygun görünüyor bütçe olarak yorumları güzel görünüyor ayrıca

Mehmet042

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
İzmir
Doğrudur ben michelin kullanıyorum yok tutuşu ve frende oldukça iyi die attım karar sizin :)

Cümbez

Kayıtlı Kullanıcı
Şube
Ağrı
Falken Michelin e göre fiyat olarak uygun görünüyor bütçe olarak yorumları güzel görünüyor ayrıca
Benim de şu an kullandığım lastik. Islak havalarda çok iyi. Ucuz olmasının sebebi Türkiye'de fabrikasının olması.